A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Новини

Покладали квіти до пам'ятника героям-землякам

Покладали квіти до пам'ятника героям-землякам

    Напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні голова Полтавської райдержадміністрації Дмитро Романов разом із заступником голови Полтавської райдержадміністрації Олександром Солодовником та військовим комісаром Полтавського райвійськкомату Олександром Логвиненком, головою Щербанівської територіальної громади Ігорем Проциком, представниками сільської ради покладали квіти до пам'ятника героям-землякам села Гора, які віддали своє життя в роки Другої світової війни за свободу і незалежність нашої Батьківщини, а також голова Полтавської райдержадміністрації привітав з нагоди 9 травня 96-річного Василя Григоровича Наріжного, ветерана Другої світової війни та вручив почесну грамоту  з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

16:49 07.05.2021

Привітали ветеранів Терешківської громади

Привітали ветеранів Терешківської громади

       Сьогодні голова Полтавської райдержадміністрації Дмитро Романов привітав ветеранів у Терешківській громаді разом із заступником голови Полтавської райдержадміністрації Олександром Солодовником та військовим комісаром Полтавського райвійськкомату Олександром Логвиненком, головою Терешківської територіальної громади Віталієм Турпітьком, представниками сільської ради. Учасникам бойових дій, інвалідам та вдовам загиблих у Другій світовій війні вручили квіти, продуктові набори, грошові допомоги, порадували музичним подарунком від працівників культури. Увага - це те, чого сьогодні люди такого поважного віку цінують найбільше. 

16:25 07.05.2021

Відбулося засідання комісії ТЕБ і НС

Відбулося засідання комісії ТЕБ і НС

    Про епідемічну ситуацію в Полтавському районі, та  встановлення  протиепідемічних обмежень відповідно до «жовтого» рівня епідемічної  небезпеки  на території Полтавського району  в умовах  поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

16:22 07.05.2021

Відвідали прийомну родину

Відвідали прийомну родину

Голова Полтавської райдержадміністрації Д.Романовим спільно із заступником голови райдержадміністрації О.Солодовником, начальником служби у справах дітей райдержадміністрації , Я.Петренко, представниками Терешківської громади Полтавського району  Р.Кожем яком, О. Клітною відвідали прийомну родину Власенка М.А., Власенко Л.М., що проживають у с. Головач Полтавського району та виховують 2 дітей-сиріт та 1 особу з числа дітей-сиріт.

14:02 29.04.2021

У СТЕПНОМУ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ОЛЕКСАНДРА ЛЕЛЕЧЕНКА – ГЕРОЯ УКРАЇНИ, ЛІКВІДАТОРА АВАРІЇ НА ЧАЕС ІЗ ПОЛТАВЩИНИ

У СТЕПНОМУ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ОЛЕКСАНДРА ЛЕЛЕЧЕНКА – ГЕРОЯ УКРАЇНИ, ЛІКВІДАТОРА АВАРІЇ НА ЧАЕС ІЗ ПОЛТАВЩИНИ

26 квітня, у день 35-их роковин трагедії на Чорнобильській атомній електростанції, у селі Степне вшанували пам'ять ліквідатора наслідків аварії на ЧАЕС із Полтавщини, Героя України Олександра Лелеченка. Він ціною власного життя зупиняв руйнівний атом 1986 року.

12:13 26.04.2021

Повідомляє про проведення об’єкта державної власності малої приватизації окремого майна

Повідомляє про проведення об’єкта державної власності малої приватизації окремого майна

З метою оперативного інформування громадськості, залучення більш широкого кола інвесторів до участі в електронних аукціонах з продажу об’єктів малої приватизації, підвищення рівня прозорості приватизації та створення привабливого інвестиційного клімату в державі, Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях, як орган приватизації, повідомляє про проведення в електронній торговій системі ProZoro.Продажі аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій з продажу об’єкта державної власності малої приватизації окремого майна ї, а саме: 

09:01 20.04.2021

Розпорядження голови Полтавської районної державної адміністрації від 25 березня 2021 року #103

Розпорядження голови Полтавської районної державної адміністрації від 25 березня 2021 року #103

Розпорядження голови Полтавської районної державної адміністрації від 25 березня 2021 року #103 "Про визнання деяких розпоряджень такими, що втратили чинність", зареєстровано в Північно-Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції м. Суми 06 квітня 2021 року за #49/302

10:26 15.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора