A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Новини

Зроблено в Україні: Купувати продукцію українського виробництва — це стимулювати свою, а не чужу економіку

У складних обставинах повномасштабного вторгнення та безлічі викликів, які воно принесло, для України життєво важливо, аби бюджет країни працював для розвитку бізнесу та бізнес брав участь у забезпеченні потреб держави. Тут дороговказом може стати народне прислів’я: «свій до свого по своє».

10:10 19.03.2024

МОЗ оновив рекомендації щодо щеплень двовалентною омікрон-специфічною вакциною проти COVID-19

МОЗ оновив рекомендації щодо проведення щеплень двовалентною омікрон-специфічною вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації. «Двовалентна» означає, що вакцина містить мРНК двох варіантів — «оригінального» та «Омікрон».

10:09 19.03.2024

На Полтавщині запрацює MentalHUB

«Інвестуй у своє ментальне здоров’я». Запускаємо проєкт із інтегрованої підтримки ментального здоров’я уразливих категорій населення у Полтавській області.

09:29 18.03.2024

Саме зараз і саме українським захистом у цій війні вирішується, чи вдасться Путіну розширити зону руїн у Європі та світі – звернення Президента України

Дорогі українці, українки! Підсумки цього дня та тижня. Передусім – вдячність нашим воїнам. Саме час відзначити бойові підрозділи, які проявили себе найкраще. Куп’янський напрямок – 57-ма окрема мотопіхотна бригада імені кошового отамана Костя Гордієнка. Лиманський напрямок – 1-ша бригада оперативного призначення Національної гвардії імені гетьмана Петра Дорошенка «Буревій».

22:21 17.03.2024

Рівень розвитку інтернету в регіонах: аналіз цифрового індексу

Щорічно Мінцифра досліджує Індекс цифрової трансформації регіонів. Він містить 8 субіндексів, 28 індикаторів та 88 показників. Субіндекс — це показник у загальному індексі, який формується на основі середніх значень індикаторів з урахуванням коефіцієнтів.

09:24 17.03.2024

Україна тепер завжди матиме свою власну ударну силу в небі – звернення Президента Володимира Зеленського

Дорогі українці, українки! Сьогодні, на жаль, збільшилася кількість загиблих після удару по Одесі: двадцять одне життя забране. Мої співчуття рідним, близьким. Усім пораненим надається необхідна допомога. Місцева влада, МВС – всі підтримують.

23:02 16.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора