A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Новини

На Полтавщині продовжують виїзди медичної команди обласних лікарів-консультантів та проведення комплексних заходів «Дбаємо про здоров'я»

Кожен виїзд бригади медиків має на меті наблизити до мешканців територіальних громад якомога ширший спектр медичних послуг фахівців вищого рівня: кардіолога, окуліста, невролога, ендокринолога, психолога. І щоразу до вузьких спеціалістів у сільських амбулаторіях збираються довгі черги пацієнтів, яким зазвичай складно діставатися до районного чи обласного центрів.

09:21 21.03.2024

Люди з інвалідністю з дитинства та діти з інвалідністю у Полтавській області отримують грошову допомогу від ВПП ООН

З лютого цього року Всесвітня продовольча програма ООН розширила свою додаткову грошову допомогу для незахищених верств населення та розпочала свою діяльність у Полтавській області.

09:17 21.03.2024

Новий освітній серіал на Дія.Освіта розширює можливості боротьби з корупцією

За даними Transparency International Ukraine, за 2023 рік Україна займає  104 позицію у світовому Індексі сприйняття корупції серед 180 країн. Водночас зростання України на 3 бали – один із найкращих результатів за минулий рік у світі. Тому важливо продовжувати формувати культуру добропорядності, а також заохочення посадовців і небайдужих громадян повідомляти про корупцію та протидіяти їй.

09:13 21.03.2024

Путін повинен програти, і це питання життя і смерті для демократичного світу – звернення Президента України

Дорогі українці, українки! Підсумки за цей день. Почав день із доповіді Головкома Олександра Сирського та начальника Генерального штабу Анатолія Баргилевича. Основні наші дії – ситуація зараз, ключові напрямки, заплановані кроки. Максимально активно працюємо з партнерами та щодо внутрішнього виробництва зброї, щоб дати нашим воїнам більше необхідних засобів.

23:15 20.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора