A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Новини

Цивільний захист населення – один з пріоритетних напрямків діяльності органів влади усіх рівнів

Ранок 24 лютого 2022 року не лише кардинально змінив життя українців, але й змусив внести до повсякденного вжитку кожного нові слова, такі як: «повітряна тривога», «ракетна небезпека», «укриття», «бомбосховище» тощо.

11:19 20.03.2024

На Полтавщині до Дня довкілля оголосили конкурс живопису

Із метою привернення уваги до охорони довкілля та дбайливого ставлення до природних ресурсів, поширення екологічних знань, проведення просвітницької роботи, а також з нагоди Дня довкілля, який цього року відбудеться 20 квітня, Департамент екології та природних ресурсів Полтавської обласної військової адміністрації з 20 березня 2024 року по 10 квітня 2024 року проводить конкурс живопису «Багатство природи».

09:01 20.03.2024

Дії населення при застосуванні противником хімічної зброї чи її компонентів, а також викидів небезпечних хімічних речовин

Аварії (катастрофи) на підприємствах, транспорті та продуктопроводах можуть супроводжуватися викидом (виливом) в атмосферу і на прилеглу територію небезпечних хімічних речовин (НХР), таких як хлор, аміак, синильна кислота, фосген, сірчаний ангідрид тощо. Це являє серйозну небезпеку для населення, адже заражене повітря вражає органи дихання, а також очі, шкіру та інші органи. Не слід виключати і того, що противник може застосувати хімічну зброю, що супроводжується викидом (виливом) в атмосферу та на певну територію небезпечних хімічних речовин (НХР).

09:00 20.03.2024

Зіставлення з реальними фактами

Неправомірна загарбницька війна Росії проти України зруйнувала світ в Європі. У Стратегічній концепції НАТО Росію названо найбільш значною і прямою загрозою безпеці держав–членів Альянсу і світу і стабільності на євроатлантичному просторі. Росія прагне встановити сферу впливу і підпорядкувати собі інші держави шляхом примусу, саботажу, агресії та анексії. Вона вдається до звичайних військових засобів, а також кібер- і гібридних заходів, включаючи дезінформацію, проти членів і партнерів НАТО.

08:59 20.03.2024

На Полтавщині облаштували 32 робочі місця для людей з інвалідністю в межах реалізації програми фінансової підтримки роботодавців

В області роботодавці облаштували 32 робочі місця для людей з інвалідністю й отримали понад 1,3 млн грн допомоги від держави. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

17:59 19.03.2024

Зроблено в Україні: Купувати продукцію українського виробництва — це стимулювати свою, а не чужу економіку

У складних обставинах повномасштабного вторгнення та безлічі викликів, які воно принесло, для України життєво важливо, аби бюджет країни працював для розвитку бізнесу та бізнес брав участь у забезпеченні потреб держави. Тут дороговказом може стати народне прислів’я: «свій до свого по своє».

10:10 19.03.2024

МОЗ оновив рекомендації щодо щеплень двовалентною омікрон-специфічною вакциною проти COVID-19

МОЗ оновив рекомендації щодо проведення щеплень двовалентною омікрон-специфічною вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації. «Двовалентна» означає, що вакцина містить мРНК двох варіантів — «оригінального» та «Омікрон».

10:09 19.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора