A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Новини

Ольга Суворова – мати восьми дітей, якій присвоїли почесне звання "Мати-героїня"

Ольга Суворова – мати восьми дітей. Сьогодні начальник Полтавської районної військової адміністрації Дмитро Романов привітав жінку з присвоєнням їй почесного звання "Мати-героїня".

15:20 12.03.2024

Запрацював офіційний вебсайт міжнародного Реєстру збитків

Запрацював офіційний вебсайт міжнародного Реєстру збитків, завданих агресією Російської Федерації проти України, який створено Резолюцією Комітету Міністрів Ради Європи про створення Розширеної часткової угоди стосовно реєстру збитків, завданих агресією Російської Федерації проти України, CM/Res (2023) 3 від 12 травня 2023 року.

15:14 12.03.2024

Нова економічна платформа "Зроблено в Україні": підтримка та розвиток вітчизняного бізнесу

26 січня 2024 року Президент України Володимир Зеленський підписав указ про створення Всеукраїнської економічної платформи "Зроблено в Україні". Її мета – об'єднання зусиль влади та бізнесу для подолання викликів, спричинених збройною агресією РФ, та стимулювання економічного розвитку країни.

11:37 12.03.2024

У Полтаві презентували проєкт Закону України «Про міжнародне територіальне співробітництво України»

В обласному центрі відбувся круглий стіл за участі представників Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку і містобудування та представників територіальних громад області. Зокрема учасники зібрання обговорили стан й перспективи розвитку міжнародного територіального співробітництва та участь у ньому органів місцевого самоврядування.

09:11 12.03.2024

12-18 березня – всесвітній тиждень знань про мозок

Людський мозок – найскладніша, непізнана, і творчо обдарована система пізнання світу. Існує безліч міфів та безліч дивовижних фактів щодо роботи нашого мозку. Деякі з них є настільки неймовірними, що у них важко повірити. Ось цікаві факти про мозок, про які не всі знають.

09:08 12.03.2024

Жодного місця спокою для окупанта не повинно бути – звернення Президента України

Дорогі українці, українки! Сьогодні більшу частину дня – військові, воєнні питання. Перше – Ставка. Детальні доповіді щодо кожного напрямку на нашому фронті: від Купʼянського до Херсонщини. Головком, начальник Генштабу, командувачі за напрямками, Міністерство оборони.

22:09 11.03.2024

Забезпечення системи національної стійкості в сучасній Україні

Розбудова національної стійкості та формування відповідних системних механізмів є одним із пріоритетних завдань для України. Тому у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації 6 та 7 березня цього року було реалізовано загальну короткострокову програму «Забезпечення національної стійкості».

17:13 11.03.2024

11-17 березня – Всесвітній тиждень боротьби з глаукомою

50% людей з глаукомою не знають, що в них є це захворювання. З часом руйнується зоровий нерв і людина може осліпнути. Поки що не існує ліків від глаукоми, проте якщо хворобу діагностувати на ранньому етапі, можна зберегти зір. У тиждень боротьби з глаукомою закликаємо пройти обстеження і перевірити свій зір.

15:13 11.03.2024

Як захиститися від фейків та пропаганди? Знайдіть відповіді у навчальному серіалі від Дія.Освіта

За даними дослідження, проведеним InMind на замовлення міжнародної організації Internews, що реалізує проєкт «Медійна програма в Україні» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), у 2023 році 84% опитаних громадян зазначали, що знають про існування дезінформації. Ще 72% вважають, що можуть її розпізнати. Однак тільки 8% з них зуміли правильно визначити всі неправдиві новини.

09:21 11.03.2024

Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч: у Машівській громаді визначили переможця серед команд із футзалу

Сильні суперники та запекла гра. «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Полтавщині набирають обертів. Провели змагання та визначили переможця серед команд із футзалу Машівської громади. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

09:20 11.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора