A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ВАКЦИНАЦІЯ ВІД COVID-19 В ПОЛТАВСЬКОМУ РАЙОНІ

Дата: 07.08.2021 08:43
Кількість переглядів: 187

ВАКЦИНАЦІЯ  ВІД  COVID-19  В  ПОЛТАВСЬКОМУ РАЙОНІ

7 та 8 серпня 2021 року, був відкритий та працює (вав) пункт щеплення в безпосередньо приміщеннях  Полтавської районної державної адміністрації.

Щеплення проводи(ло)тьсявакцинами Pfizer/BioNTech, Modernа та  Astrazeneca-Oxford.Вакцинаціюпроводе  Комунальне підприємство „Полтавський районний клінічний центр первинної медичної допомоги“ Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області спільно з районним штабом з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру щодо поширення коронавірусної хвороби на території Полтавського району.

Керівник робітз ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Дмитро Задворкін звернув увагу, на те що найскладніше хворіють коронавірусом невакциноване населення. Вакцинація від COVID-19 не гарантує того, що людина не захворіє коронавірусом, проте щеплені переносять хворобу значно легше.

Також він звернувся до керівників робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації громад району щодо активізації роботи по вакцинації в селищах, селах та у галузі освіти, торгівлі, системі перевезень, соціального захисту, будівництва та на підприємствах критичної інфраструктури.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора