A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ТРИВАЄ НАБІР РЕГІОНАЛЬНИХ КООРДИНАТОРІВ НАЦІОНАЛЬНОГО КОНКУРСУ «МОЛОДІЖНА СТОЛИЦЯ УКРАЇНИ»

Дата: 09.08.2021 08:33
Кількість переглядів: 172

Триває набір регіональних координаторів національного конкурсу «Молодіжна столиця України»

 

Міністерство молоді та спорту України спільно з громадською організацією «Український інститут міжнародної політики» та громадською спілкою «Національна молодіжна рада України», за підтримки Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» проводять національний конкурс «Молодіжна столиця України».

«Молодіжна столиця України» – всеукраїнський конкурс з відзначення найкращого міста для проживання та розвитку молоді.

Метою конкурсу є узагальнення і поширення кращих європейських та світових практик у сфері молодіжної політики, обмін досвідом молодих людей із різних частин України, проведення тематичних заходів упродовж цілого року задля активного залучення молоді до усіх сфер життя на місцевому та регіональному рівнях.

З метою промоції національного конкурсу «Молодіжна столиця України» в різних адміністративно-територіальних одиницях України щороку організаторами проводиться набір регіональних координаторів конкурсу, які у своїх громадах проводять інформаційні заходи.

Набір регіональних координаторів національного конкурсу «Молодіжна столиця України» проводить серед структурних підрозділів у сфері молодіжної політики, молодіжних центрів та просторів, а також активної молоді.

Прийом заявок від осіб віком від 14 до 35 років, які бажають стати регіональними координаторами конкурсу в регіонах України, триває до 23:00 год. 9 серпня 2021 року. Реєстрація за посиланням: http://surl.li/abnst.

Більше інформацію про конкурс ви можете дізнатися на сторінках у соціальних мережах та на офіційному сайті: Facebook: youthcapitalofukraine;  

Instagram: youthcapitalofukraine; сайт: http://youthcapital.org.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора