A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Новини

24.03.2021 р. відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних  ситуацій.

Головував: голова райдержадміністрації  Дмитро РОМАНОВ –  голова районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних  ситуацій з порядком денним: «Про епідемічну ситуацію та запровадження додаткових обмежувальних заходів  на Полтавського району з метою запобігання поширенню на території області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

08:34 25.03.2021

Проведення аукціонів з продажу  об’єктів державної власності малої приватизації

Проведення аукціонів з продажу об’єктів державної власності малої приватизації

З метою оперативного інформування та залучення більш широкого кола інвесторів до участі в електронних аукціонах з продажу об’єктів малої приватизації, підвищення рівня прозорості приватизації та створення привабливого інвестиційного клімату в державі, Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях, як орган приватизації, повідомляє про проведення в електронній торговій системі ProZorro.Продажі аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подавльшого подання цінових пропозицій з продажу об’єктів державної власності малої приватизації окремого майна, а саме: 

09:12 24.03.2021

Послуга «Почуй мене» перекладач жестової мови

Послуга «Почуй мене» перекладач жестової мови

На базі Урядового контактного центру працює окрема спеціалізована «гаряча лінія», створена для консультування осіб з інвалідністю. Цілодобова «гаряча лінія» з консультування та забезпечення зворотного зв’язку для осіб з інвалідністю 1539.

10:30 22.03.2021

Проведення аукціонів з продажу  об’єктів державної власності малої приватизації

Проведення аукціонів з продажу  об’єктів державної власності малої приватизації

З метою оперативного інформування громадськості, залучення більш широкого кола інвесторів до участі в електронних аукціонах з продажу об’єктів малої приватизації, підвищення рівня прозорості приватизації Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях, як орган приватизації державного майна, повідомляє про проведення в електронній торговій системі ProZorro.Продажі аукціонів з продажу  об’єктів державної власності малої приватизації, а саме:

15:04 19.03.2021

МОЗ оновило правила прощання з людьми, померлими від COVID-19

Як повідомив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, «відповідно до діючих правил та рекомендацій від МОЗу щодо безпечного поводження з тілами померлих осіб з підозрою або підтвердженням коронавірусної хвороби (COVID-19) люди мають можливість попрощатися, забрати тіло та поховати рідних за звичайною процедурою, але з обов’язковим дотриманням усіх необхідних заходів безпеки».

10:11 18.03.2021

15.03.2021 р. відбулося засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Полтавській районній державної адміністрації

ГОЛОВУВАВ: заступник голови Полтавської районної державної адміністрації, голова комісії  Віктор СКРИЛЬ  з порядком денним «Про встановлення карантинних обмежень зі сказу лисиці  на  території  с. Шостаки Полтавської міської територіальної громади Полтавського району та накладення обмежень та у господарстві Х »

10:10 15.03.2021

На Полтавщині зводять тимчасову переправу через р. Псел - розпочинається капітальний ремонт основного мосту

На Полтавщині зводять тимчасову переправу через р. Псел - розпочинається капітальний ремонт основного мосту

На маршруті Р-42 Лубни – Опішня у селі Баранівка Миргородського району почалися підготовчі роботи у рамках капремонту мосту. Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Укравтодор».

10:06 15.03.2021

10.03.2021 р. відбулося засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Полтавській районній державної адміністрації

ГОЛОВУВАВ: заступник голови Полтавської районної державної адміністрації, голова комісії  Віктор СКРИЛЬ  з порядком денним "Про встановлення карантинних обмежень зі сказу лисиці  на  території  с. Горбанівка Щербанівської сільської об’єднаної територіальної громади та накладення обмежень у господарстві Х »

08:46 12.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора