A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ПІДТРИМУЮЧИ РОЗВИТОК СПОРТУ У ГРОМАДІ

Дата: 22.08.2021 14:24
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

 

22 серпня голова Полтавської райдержадміністрації Дмитро Романов  узяв  участь у відкритті станції туризму поблизу сіл Твердохліби  та Плоске Мачухівської  ОТГ.

Він разом  із головою ОТГ Валерієм Білоконем  привітали учасників велопробігу  та  оглянули станцію туризму, яку вдалося створити завдяки небайдужості та активній підтримці мешканців громади та активістів любительського  спорту.

Приємно, що  все почалося з ініціативи  юної мешканки громади, яка запропонувала  свою ідею,  та  була підтримана іншими. Як наслідок -  проект був поданий на  обласний  конкурс  "Бюджет участі" та завдяки активному голосуванню  всіх небайдужих  отримав  фінансування .
"Відтепер    любителі туризму  та інших активних видів спорту мають можливість тренуватися і підтримувати  здоровий спосіб життя, навіть цілими родинами. І це найголовніше . Вдячний керівництву Мачухівської громади за таку активну позицію", - наголосив голова райдержадміністрації Дмитро Романов. 

Свято відкриття станції туризму завершилося випробуванням нової смуги перешкод, веселими змаганнями дітей та дорослих, а також частування кашею, яка на свіжому повітрі  була особливо  смачною!

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора