A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

У Полтавській області діють освітні курси для ветеранів війни та членів родин захисників.

Дата: 07.02.2024 11:31
Кількість переглядів: 434

У Полтавській області діють освітні курси для ветеранів війни та членів родин захисників.

Фото без опису

Ветеранам пропонують широкий спектр професій на вибір – управління дронами, побудова бренду в соціальних мережах (SMM), 3D-графіка і 3D-друк, кухар, піцайоло, майстер нігтьового сервісу, кондитерської справи, перукар-барбер. Передбачені й бізнес-консультації з можливістю податися на грант до 10 тис. євро від DVV International. Фінансування допоможе відкрити нову чи розширити власну справу.

У межах проєкту планується змішано - інтеграційний формат навчання на всіх навчальних курсах окрім «Майстер нігтьового сервісу». Тобто у кожній групі курсу крім цієї буде передбачена певна кількість осіб, які не належать до категорії військових та їх родин. Для тих, хто проживає за межами міста Полтава, є можливість безкоштовного проживання у гуртожитках Полтавського університету економіки і торгівлі на час проведення навчального курсу. Також для тих, хто має бажання навчатися, але не має можливості лишити дитину на когось на час занять у ПУЕТі, де проходять курси, є облаштована дитяча кімната з різними іграшками та розвагами та під наглядом соціального педагога.

Також консультують з юридичних, профорієнтаційних питань та ментального здоров'я. Це стало можливим завдяки проєкту «Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей», який впроваджують за фінансової підтримки МЗС Німеччини. В області ініціативу реалізує громадська організація «Центр освіти дорослих Полтавщини» на базі університету економіки і торгівлі.

Охочі долучитися до навчання можуть звернутися за адресою: вул. Івана Банка, 3, каб. 102 або за телефоном: 0950594430.

Реєстраційна форма для проекту «Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей»: https://docs.google.com/forms/d/19EVIDFXdeUuTg1v4sYXEqSYfkwedVe9-yRESmPtE8W8/edit?pli=1&edit_requested=true&fbclid=IwAR3ir0B02uGbbR4yrBGMAPv5jgHIb99f_AUnR3Npscg0vbCmGFhiQgh1cdc

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора