A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РАДИ З ПИТАНЬ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Дата: 03.10.2023 17:10
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

Сьогодні у приміщенні Полтавської районної військової адміністрації відбулося перше засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб.

Дорадчий орган при Полтавській РВА створений із метою захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, розробки ефективних механізмів щодо їхньої подальшої адаптації та інтеграції в громади району.

До Ради входять представники правозахисних громадських організацій, структурних підрозділів РВА, служби зайнятості, охорони здоров’я і, звісно ж, самі внутрішньо переміщені особи. Саме з їхніх уст маємо достеменне розуміння про першочерговість потреб.

Фото без опису

"Обрали голову Ради з питань ВПО. Знайомтеся, це Людмила Кодберг. Пані Людмила переїхала на Полтавщину з Волновахи, що на Донеччині. На своєму рівні Полтавська Районна Військова Адміністрація є координатором системної роботи в забезпеченні прав та потреб переселенців. Упевнені, спільно з дорадчим органом цю роботу вдасться посилити та масштабувати. Особливо це стосується працевлаштування переселенців. Так, за сприяння обласної служби зайнятості з початку повномасштабного вторгнення отримали роботу 1,3 тис. ВПО, які мешкають на території Полтавського району. Серед них хірурги, викладачі, психологи, економісти, терапевти та представники інших спеціальностей."- зазначив Дмитро Романов.

Фото без опису

Підтримуючи одне одного, підтримуємо Україну! 🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора