A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

30 грудня 2021 року відбулися громадські слухання проекту містобудівної документації щодо розташування сміттєпереробного заводу

Дата: 04.01.2022 18:50
Кількість переглядів: 538

30 грудня 2021 року відбулися громадські слухання проекту містобудівної документації

 

30 грудня 2021 року в малій залі Полтавської районної ради Полтавської області по вул. Шевченка, 5 м. Полтава відбулися громадські слухання проекту містобудівної документації - «Детального плану території за межами населеного пункту с. Макухівка, Полтавського району, Полтавської області, для розташування сміттєпереробного заводу».

Оголошення про громадські слухання було розміщене на офіційному веб-сайті Полтавської обласної державної адміністрації, в розділі «Публічне громадське обговорення» та на офіційному веб-сайті Полтавської районної державної адміністрації в розділі «Для громадян» в підрозділі «Громадські обговорення».

З проектом Детального плану території можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Полтавської обласної державної адміністрації, електронний ресурс, адреса посилання: https://www.adm-pl.gov.ua/view/advert/27 (в розділі «Публічне громадське обговорення») в строки: з 20.12.2021 року по 20.01.2022 року.

ЗамовникУправління житлово-комунального господарства та енергетики Полтавської обласної державної адміністрації.

РозробникКП «Планування і забудова територій Полтавського району та здійснення архбудконтролю», головний архітектор проекту Телегін С.К.

Адреса за якою можуть надсилатися: В термін з 20.12.2021 р. по 20.01.2022 р. пропозиції можна надавати за адресою: 36020, Україна , Полтавська обл.,                               м. Полтава, вул. В.Козака, буд.1А Управління житлово-комунального господарства та енергетики Полтавської ОДА.

 

Розробка детального плану території — це один з перших кроків до будівництва сміттєпереробного заводу поряд із міським сміттєзвалищем. В містобудівній документації зазначені санітарно-захисні зони існуючого сміттєзвалища та проектної території сміттєпереробного заводу. Запропонована територія для розміщення сміттєпереробного заводу більшою частиною знаходиться в санітарно-захисній зоні існуючого сміттєзвалища.

На період будівництва заводу Макухівське звалище буде використовуватись.

Проектний період будівництва заводу – 5 років (до 2026 року).

Рекультивація існуючого сміттєзвалища буде проводитися поступово.

 

Від детального плану території до ліквідації сміттєзвалища має пройти тривалий час, а саме:

  1. Розробка і затвердження в установленому порядку детального плану території, СЕО та ОВД.
  2. Формування земельної ділянки із земель запасу комунальної власності Полтавської територіальної громади (від надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення до затвердження проекту і внесення до державного реєстру речових прав на нерухоме майно – земельну ділянку).
  3. Отримання містобудівних умов і обмежень на забудову земельної ділянки.
  4. Виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво, її експертиза.
  5. Будівництво сміттєпереробного заводу.
  6. Введення заводу в експлуатацію.

Присутні вирішили підтримати в цілому проект містобудівної документації та після завершення терміну пропозицій та зауважень, подати на розгляд архітектурно-містобудівної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора