A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

НА ЗАСІДАННІ ТЕБ І НС ОБГОВОРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ДО РОБОТИ В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД

Дата: 10.09.2021 16:50
Кількість переглядів: 141

На засіданні ТЕБ і НС обговорили готовність до роботи в осінньо-зимовий період

10 вересня відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області.

На засіданні комісії обговорили готовність органів виконавчої влади області до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах критичної інфраструктури, забезпечення стабільної санітарно-епідемічної ситуації в області, готовність сил та засобів до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 рр.

Заступник директора ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Михайло Сушко повідомив, що підготовка до роботи в осінньо-зимовий період розпочалася з червня. Нині фахівці підприємства перевіряють виробничі підрозділи, які будуть задіяні під час робіт з експлуатаційного утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення. Заготовлено близько 8 тисяч тонн комбінованої протиожеледної суміші. Підрядні організації підготували 25 виробничих баз і 34 майданчики для зберігання протиожеледних матеріалів. Експлуатаційне утримання доріг здійснюватимуть 225 одиниць техніки, серед яких піскорозкидачі, трактори, бульдозери, автогрейдери, фронтальні навантажувачі, роторні снігоочищувачі. Вся техніка у справному стані. В осінньо-зимовий період цілодобово працюватиме диспетчерська служба.

Заступник начальника Служби автомобільних доріг у Полтавській області Анатолій Мягкохліб поінформував, що підготовку розпочали також у червні. Дотримані графіки поставки технічної солі й заготівлі фрикційних матеріалів. Першої наявні 3 тисячі тонн, других – близько 10 тисяч тонн. Підрядники виконують заплановані роботи з підготовки до зими.

За результатами доповідей та з урахуванням обговорення регіональна комісія вирішила:

- Для своєчасної підготовки дорожнього господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 року сприяти у вирішенні питань щодо заготівлі піску для створення запасу протиожеледної суміші та створення резерву пально-мастильних матеріалів для боротьби із можливими сніговими заметами;

- Визначити обсяги та створити матеріальні резерви, зокрема пально-мастильних матеріалів, для використання їх під час ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора