A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

НА ПОЛТАВЩИНІ ВЕДЕТЬСЯ МОНІТОРИНГ ВИКОНАННЯ ПРОЄКТІВ НКВПУ

Дата: 08.09.2021 09:22
Кількість переглядів: 185

На Полтавщині ведеться моніторинг виконання проєктів НКВПУ

 

6 вересня в Полтавській облдержадміністрації відбулося перше засідання робочої групи з питань затвердження планів соціального менеджменту об’єктів Надзвичайної кредитної Програми щодо відновлення України.

Головою робочої групи обрали директора Департаменту будівництва, містобудування і архітектури облдержадміністрації Віталія Кулинича, також обрали заступника та секретаря. І затвердили положення про робочу групу з координації супроводу об’єктів, що реалізуються у межах проєкту НКВПУ в Полтавській області.

«Із метою регулярного відслідковування виконання субрпроєктів НКВПУ, перевірки стану екологічних та соціальних стандартів Європейського інвестиційного банку і визначення впливу від реалізації, запроваджується екологічний та соціальний моніторинги, – повідомила мету створення робочої групи її секретар Надія Глушко. – Створюється моніторингова група, до складу якої входять представники неурядових організацій та громадські активісти, виконавці субпроєктів НКВПУ, представники установ, де ведуться роботи, та інші зацікавлені сторони».

Моніторингова група збиратиме та аналізуватиме інформацію, здійснюватиме виїзди на об’єкти, де ведеться будівництво, звітує про поточні результати моніторингу.

Начальник управління Департаменту будівництва, містобудування і архітектури ОДА Сергій Сизько повідомив, що цього року в Полтавській області за Надзвичайною кредитною Програмою щодо відновлення України виконується 9 проєктів, 4 з яких реалізує Полтавська облдержадміністрація:

- Реконструкція фізкультурно-спортивного, реабілтаційно-відновлювального комплексу «Колос» з благоустроєм прилеглої території;

- Капітальний ремонт комплексу будівель Андріївської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів Новосанжарського району;

- Реконструкція будівлі Диканського НВК імені М.В. Гоголя «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад»

- Капітальний ремонт будівлі опорного закладу  «Шишацька спеціалізована школа імені В.І. Вернадського.

Нагадаємо, що дані проєтки реалізуються в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора