A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ГОЛОВА ПОЛТАВСЬКОЇ ОДА: ПЕРЕДАЛИ ГРОМАДАМ 23 ШКІЛЬНІ АВТОБУСИ, ЗАКУПИМО ЩЕ 17

Дата: 21.08.2021 08:18
Кількість переглядів: 180

Голова Полтавської ОДА: Передали громадам 23 шкільні автобуси, закупимо ще 17

 

Обласна влада чітко виокремила середню освіту як одну з пріоритетних сфер діяльності. Про це заявив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов під час обласної конференції педагогічних працівників, яка відбулася в п'ятницю, 20 серпня, в Полтаві.

"Діти з усієї Полтавщини повинні мати сучасні умови навчання, винятково здорове харчування, безпечно та комфортно діставатися до школи. Саме тому вже цього року ми передали громадам області 23 шкільні автобуси та плануємо придбати ще 17", - повідомив очільник Полтавщини.

Він додав, що торік за програмою "Велике будівництво" відремонтували 5 шкіл області. Серед них була і школа №1 у місті Заводське, де обласна адміністрація завершила будівництво нового корпусу. "10 років учні цієї школи навчалися в приміщеннях цукрового заводу, а сьогодні в їхніх класах є інтерактивні дошки, 3Д-принтери, STEM-лабораторії, новий спортзал, майстерні з чеськими верстатами та швейними машинками".

Цього року, додає Олег Синєгубов, тривають ремонти ще у 6 школах.

"На початку 2021 року ми презентували Стратегію розвитку Полтавської області на 2021-2027 роки. У ній запланували придбати для освітніх закладів області 100 STEM-лабораторій, 700 одиниць техніки для їдалень і 70 шкільних автобусів", - резюмував голова ОДА.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора