A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ПОЛТАВЦІВ ЗАПРОШУЮТЬ НА БЕЗКОШТОВНИЙ КУРС ІЗ РОЗВИТКУ ЦИФРОВИХ НАВИЧОК ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ СЕРЕДНЬОГО ТА МАЛОГО БІЗНЕСУ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ

Дата: 21.08.2021 08:14
Кількість переглядів: 179

Полтавців запрошують на безкоштовний курс із розвитку цифрових навичок для представників середнього та малого бізнесу туристичної галузі

 

Google Україна започатковує онлайн-курс з підтримки СМБ у галузі туризму. Метою курсу є допомога СМБ в отриманні нових цифрових знань для розвитку та управління задля більш ефективного подолання наслідків впливу COVID-19.

Google для туризму: розвиток бізнесу онлайн - це безкоштовний курс із розвитку цифрових навичок для представників середнього та малого бізнесу туристичної та суміжних галузей та є частиною співпраці Google та Уряду у напрямку цифрової трансформації України. 

 

Курс буде корисний власникам, керівникам та маркетологам компаній туристичного малого та середнього бізнесу: готелів, курортів, кафе, ресторанів, туристичних агенцій, крамниць, місць туристичної привабливості.

Курс складаєть

Фото без описуся з 7 тренінгів: вони є безкоштовними, відбуваються в онлайн-форматі, мають практичну складову

Курс був розроблений локально спеціально для туристичних МСБ

Теми охоплюють цифрові інструменти Google та інших компаній

Курс ведуть експерти з реклами, соціальних медіа, оптимізації сайтів, фотографування та інструментів Google

Упродовж курсу представники турбізнесу дізнаються, як розширити бізнес, створити та розвивати сайт бізнесу, а також використовувати цифрові інструменти для маркетингу та налаштування робочих процесів.

Тренінги будуть проведені з 9 по 30 вересня 2021 року.

 

Програма тренінгів є спільним проектом Google Україна та Уряду, зокрема Міністерства цифрової трансформації, Міністерства культури та інформаційної політики та Державного агентства розвитку туризму. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора