A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

У МІНРЕГІОНІ ПРИВІТАЛИ БУДІВЕЛЬНИКІВ ТА ПРЕДСТАВИЛИ ФОТОВИСТАВКУ ЗНАКОВИХ РЕГІОНАЛЬНИХ БУДІВЕЛЬНИХ ОБ’ЄКТІВ 2020 РОКУ

Дата: 05.08.2021 16:11
Кількість переглядів: 184

У Мінрегіоні привітали будівельників та представили фотовиставку знакових регіональних будівельних об’єктів 2020 року

 

Міністерство розвитку громад та територій провело урочисту церемонію вітання з нагоди Дня будівельника та фотовиставку знакових регіональних об’єктів, побудованих протягом 2020 року.

Захід відбувся за участі очільника Мінрегіону Олексія Чернишова, народних депутатів, голів обласних державних адміністрацій та представників професійної спільноти будівельників. На початку церемонії Олексій Чернишов зачитав привітання з прийдешнім Днем будівельника від Президента України Володимира Зеленського, Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля та Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

«Сотні локацій по всій країні на початку минулого року були тільки кресленнями, а сьогодні, завдяки вам, стали справжньою окрасою міст і громад. Кожен об’єкт, побудований вами – це нова сторінка майбутнього достатку, можливостей і розвитку», — наголосив Міністр Олексій Чернишов.

Зазначимо, кожна область самостійно визначала власні кращі будівельні об’єкти, а також учасників нагородження, які зробили значний внесок у розбудову України у межах Програми Президента «Велике будівництво». Під час церемонії були вручені подяки від Прем’єр-міністра, Міністерства розвитку громад та територій, почесні грамоти та нагрудні знаки.

«Коли ви будуєте нові стадіони та спортивні майданчики – країна інвестує у майбутніх чемпіонів світу. Коли ви будуєте сучасні школи та садочки – країна виховує великих вчених. Коли ви будуєте лікарні – країна рятує людей. Я Вам щиро дякую за те, що ви робите», — звернувся до будівельників країни очільник Мінрегіону Олексій Чернишов.

Також до привітання приєдналися Голова Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко та його заступниця Олена Шуляк.

«Будівельна галузь у державі набирає обертів. Україна має знати наших працьовитих та сумлінних будівельників і всіх, хто щодня працює над забезпеченням комфортної інфраструктури наших громадян. Дякуємо вам і вітаємо з прийдешнім професійним святом», — додала заступниця Міністра розвитку громад та територій Наталія Козловська.

Варто зауважити, що в межах програми Президента «Велике будівництво» 2020 року було побудовано або реконструйовано 114 шкіл, 100 дитячих садочків та 101 спортивний об’єкт.

Зазначимо, в рамках програм «EMERGENCY 2020» та «Сільська медицина» реалізовано понад 600 проєктів медичної галузі.

Нагадаємо, раніше Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов зазначив, що у 2021 році до Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» включено 500 соціальних об’єктів.

Довідково.

Професійне свято працівників будівництва встановили в Україні за Указом Президента у 1993 році. Воно відзначається щорічно у другу неділю серпня.

Міністерство розвитку громад та територій України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора