A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

«ШТАБИ З ПІДГОТОВКИ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ МАЮТЬ ФУНКЦІОНУВАТИ ПОСТІЙНО І ЗДІЙСНЮВАТИ ВИЇЗДИ НА МІСЦЯ», – ЄВГЕН ГРЕКОВ

Дата: 30.07.2021 08:52
Кількість переглядів: 233

«Штаби з підготовки до опалювального сезону мають функціонувати постійно і здійснювати виїзди на місця», – Євген Греков

 

Заступник голови облдержадміністрації Євген Греков провів засідання обласної координаційної ради з контролю за виконанням заходів із підготовки народного господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2021/22 року. 

Розповів, що відповідно до плану провели п’ять тематичних нарад, розглянули профільні питання, які виникають у процесі підготовки міст обласного значення й кожного з районів. Загалом робота відбувається за планом, водночас є низка питань, які потребують вирішення.

Начальник управління житлово-комунального господарства ОДА Едуард Рева поінформував, що загальний відсоток готовності об’єктів ЖКГ області до опалювального сезону – 60%. Підготовлені до функціонування в осінньо-зимовий період – 60% житлових будинків, ОСББ і ЖКБ, відомчого житлового фонду. На понад 40% – заклади соціальної сфери, навчальні й дошкільні установи, майже на 60% – заклади охорони здоров’я.

Цього разу на засіданні обговорили стан підготовки в Полтавському районі та в місті Полтаві.

«Серед актуальних питань по обласному центру – налагодження інформаційної взаємодії між містом, ОСББ і ЖБК. Відкритим лишається питання 109-го мікрорайону Полтави. Після виїзду на котельню ми надіслали запити до виконкому Полтавської міськради й ТОВ «Полтаватепло» щодо надання документації про підготовку до опалювального сезону, проведення тематичних нарад, вжиття відповідних заходів. Також звернулися до поліції, щоб встановити винних у зриві підготовки й демонтажі потужностей на котельні, – сказав Євген Греков. – Наступного тижня розглянемо цю ситуацію на засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ і НС, яка відбудеться під головуванням очільника області Олега Синєгубова. На ній заслухаємо попередній звіт від правоохоронних органів і відповідальних за підготовку до опалювального сезону».

Євген Греков звернув увагу на забезпечення ефективної роботи штабів із підготовки до опалювального сезону на місцях.

«Щоб надалі не виникало таких прикрих ситуацій, коли про справжній стан справ на об’єкті профільні служби дізнаються постфактум, керівники на місцях – у райдержадміністраціях, територіальних громадах – мають розуміти, що перевірок на папері недостатньо. Контролювати потрібно не з кабінету. Штаби з підготовки до опалювального сезону мають функціонувати постійно і здійснювати виїзди на місця, щоб проаналізувати поточну ситуацію, побачити, які заходи вжиті, які роботи проведені та чи відбуваються вони за графіком», – наголосив Євген Греков.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора