A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Щодо проходження Цифрограм

Дата: 16.07.2021 13:37
Кількість переглядів: 245

На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 № 471, зокрема, цілі: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути», Міністерство цифрової трансформації (далі – Мінцифра) запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua

На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали.

1. Цифрограм для держслужбовців:

https://osvita.diia.gov.ua/digigram-test/civil-servants.

2. Тест на цифрову грамотність 2.0:

https://osvita.diia.gov.ua/digigram-test/digigram-2-0-for-citizens

3. Основи кібергігієни: https://osvita.diia.gov.ua/courses/cyber-hygiene

4. «Як громаді стати цифровою» – безкоштовне посилання:

https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-communities

Враховуючи вищезазначене, а також на виконання протокольного доручення заступника голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформації і цифровізації (CDTO) Панченка І.І. від 08.07.2021 № 8 щодо «Реалізації проєктів цифрової трансформації, державної субвенції та розвитку ЦНАП», просимо долучитися до проходження Цифрограм та інформувати щодо отриманих сертифікатів до 05 числа кожного місяця Управління інфраструктури та цифрової трансформації облдержадміністрації шляхом заповнення Гугл-форми за посиланням:

https://forms.gle/J6Gr5iDVATg1HdLr5

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора