A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ОБЛАСНОЮ РОБОЧОЮ ГРУПОЮ ПРОВЕДЕНО ПЕРЕВІРКУ ПАСАЖИРСЬКОГО ТРАНСПОРТУ НА ДОТРИМАННЯ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ

Дата: 28.05.2021 15:04
Кількість переглядів: 232

Обласною робочою групою проведено перевірку пасажирського транспорту на дотримання протиепідемічних заходів

 

Працівниками Управлінням інфраструктури та цифрової трансформації облдержадміністрації спільно з представниками відділу з питань транспортних перевезень Полтавського міськвиконкому, Полтавської районної державної адміністрації, Слобожанського міжрегіонального Управління Укртрансбезпеки, Управління патрульної поліції та Головного управління Держпродспоживслужби у Полтавській області проведено чергову перевірку транспортних засобів на відповідність дотримання автомобільними перевізниками законодавства про автомобільний транспорт та карантинних вимог під час перевезення пасажирів у м. Полтава.

Обласна робоча група працювала на зупинці громадського транспорту «Площа Зигіна». Вищевказаною робочою групою перевірено 58 транспортних засобів.

Особливу увагу приділяли дотриманню автомобільними перевізниками рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг із перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СOVID-19): наявності у водія респіратора або захисної маски; спиртовмісних антисептиків біля вхідних дверей транспортного засобу; інформаційних матеріалів про необхідність використання засобів індивідуального захисту; кількості пасажирів; санітарній обробці салону автобуса дезінфікуючими засобами.

Окрім того, проводилася перевірка на дотримання договірних умов, зокрема наявності необхідних документів на обслуговування маршрутів; комплектності та наявності в належному стані обладнання першої необхідності в транспортних засобах  – аптечок і вогнегасників.

 

Управління інфраструктури та цифрової трансформації

Полтавської обласної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора