A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

26 лютого 2021 року відбулося засідання спостережної комісії при Полтавській районній державній адміністрації, яку провів заступник голови спостережної комісії Вадим Віннік.

Дата: 26.02.2021 12:28
Кількість переглядів: 578

Фото без опису

На порядку денному розглядалося питання про направлення матеріалів до суду з приводу застосування умовно-дострокового звільнення та пом'якшення режиму відбування покарання до засуджених державних  установ:

  • Божковська виправна колонія № 16, 
  • Крюківська виправна колонія № 29;
  • Надержинщинська виправна колонія № 65; 
  • Машівська виправна колонія № 9,
  • за результатами розгляду подань цих установ.

За наслідками розгляду подань виправних колоній спостережною комісією при Полтавській райдержадміністрації Постановою № 5 від 26.02.2021 було погоджено подання про направлення матеріалів до суду з приводу застосування до засуджених умовно-дострокового звільнення та пом’якшення режиму ув’язнення. 

Також на засіданні розглядалося питання  щодо соціальної адаптації осіб, звільнених від відбування покарання.

Комісія рекомендувала адміністраціям виправних колоній направляти повідомлення про звільнення засуджених до органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування за належністю у відповідності до нового адміністративно-територіального розподілу, задля проведення профілактичної роботи з особами, звільненими з місць позбавлення волі та надання послуг соціального супроводу.

Засідання комісії проводилось з урахуванням карантинних обмежень та обов’язковим дотриманням необхідних протиепідемічних заходів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора