A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Виїзне засідання спостережної комісії

Дата: 31.12.2020 09:19
Кількість переглядів: 452

30 грудня 2020 року на базі Надержинщинської виправної колонії № 65 відбулося виїзне засідання спостережної комісії при Полтавській районній державній адміністрації під головуванням Віктора Скриля.

Фото без опису

На порядку денному розглядалося питання про направлення матеріалів до суду з приводу застосування умовно-дострокового звільнення та пом'якшення режиму відбування покарання до засуджених, за результатами розгляду подань державних установ «Божковська виправна колонія № 16», «Надержинщинська виправна колонія № 65», «Крюківська виправна колонія № 29».

За наслідками розгляду подань виправних колоній, спостережною комісією при Полтавській райдержадміністрації постановою було погоджено відповідні подання.

Участь у робочому виїзді цього разу взяв і голова райдержадміністрації Дмитро Романов, яким разом із головою та членами спостережної комісії було проведено співбесіди із засудженими, чиї подання розглядалися комісією.

Фото без опису

Крім того, було обстежено умови проживання та побуту засуджених в Надержинщинській виправній колонії № 65 та здійснено відповідні робочі візити до державних установ «Божковська виправна колонія № 16» та «Крюківська виправна колонія № 29». Скарг від засуджених на умови тримання не надійшло.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора