A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Реалізація державної політики з питань гендерної рівності, домашнього насильства або насильства за ознакою статі та торгівлі людьми

Путівник для громад зі зміни соціальних норм для запобігання домашньому насильству

Статистика невтішна — щороку в Україні від фізичного та сексуального насильства страждають 1,1 млн жінок. Саме тому ми вкотре наголошуємо, як важливо запобігати будь-якому прояву насильства!

09:24 11.03.2024

Інформація щодо запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми, дискримінації за ознакою статі

Інформаційні пам’ятки щодо запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми, дискримінації за ознакою статі розроблено національною соціальною сервісною службою України.

15:20 29.01.2024

Розширення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі

Домашнє насильство – ганебне явище, якому не місце в цивілізованому суспільстві, але на жаль, враховуючи воєнні реалії сьогодення: кардинальна зміна звичного способу життя, соціальна напруга та низка факторів впливають негативних за стан справ в багатьох сім’ях, незалежно від рівня їх фінансових достатків та побутових умов.

09:28 29.01.2024

Спеціальна доповідь Уповноваженого ВРУ з прав людини щодо додержання конституційного права на інформацію в умовах дії правового режиму воєнного стану

З метою виявлення проблематики та тенденцій у сфері захисту інформаційних прав людини і громадянина під час правового режиму воєнного стану Уповноважений Верховної Ради України з прав людини здійснює моніторинг додержання конституційних прав і свобод людини і громадянина, в тому числі і права на інформацію.

14:17 11.01.2024

Торгівля людьми — це сучасне рабство!

Термін «торгівля людьми» передбачає різні види та форми експлуатації людини, які наводяться як міжнародними нормативно-правовими документами, так і законодавством України

09:07 18.12.2023

Гендерна рівність простими словами

Гендерна рівність - це принцип рівних можливостей для всіх, незалежно від статі. Вона прагне створити справедливий світ, де всі можуть реалізувати свій потенціал та сприяти розвитку суспільства. Це питання справедливості та рівних можливостей в усіх сферах життя - освіти, роботи, сім'ї та взаєминах. Гендерна рівність допомагає розбити стереотипи, дозволяючи кожному бути собою та внести свій внесок у розвиток суспільства.

14:45 11.12.2023

Що робити, якщо ви стали свідком торгівлі людьми?

Негайно повідомте поліцію: Якщо ви свідчите про акт торгівлі людьми або підозрюєте про нього, негайно телефонуйте в місцевий номер екстреної допомоги або до поліції. Надайте всю доступну інформацію, яка може допомогти зловмисникам і сприяти розслідуванню.

14:34 11.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора