A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Начальник Полтавської РВА Дмитро Романов привітав районними нагородами працівників Військової служби правопорядку

Дата: 19.04.2024 17:44
Кількість переглядів: 26

Протягом 22 років представники Військової служби правопорядку самовіддано служать українському народу, забезпечуючи правопорядок, законність та дисципліну в лавах Збройних Сил України. Ваша професійна діяльність, чітка та злагоджена робота, постійне вдосконалення навичок та майстерності є запорукою боєздатності та обороноздатності нашої армії.

Фото без опису

Сьогодні, коли Україна веде жорстоку боротьбу з російським агресором, ваша роль стає ще більш вагомою. Ви надійно стоїте на варті законності та порядку в тилу, забезпечуючи безпеку особового складу та військових об'єктів, тим самим роблячи значний внесок у справу оборони нашої держави.

Висловлюємо особливу подяку тим, хто зараз зі зброєю в руках боронить рідну землю від російського агресора. Ваша мужність, стійкість та героїзм є прикладом для наслідування та запорукою нашої майбутньої Перемоги.

З нагоди свята мали честь привітати районними нагородами кращих працівників Полтавського зонального відділу Військової служби правопорядку. Нехай ваша служба буде успішною, а професійна діяльність – плідною!

Разом до Перемоги!

Начальник Полтавської РВА

Дмитро РОМАНОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора