A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Відбулось засідання секретаріату Консультативної  ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України при Полтавській районній державній адміністрації

Дата: 16.04.2024 18:31
Кількість переглядів: 25

Сьогодні відбулось засідання секретаріату Консультативної  ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України при Полтавській районній державній адміністрації.

Фото без опису

Серед запрошених гостей - голова Консультативної  ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України при Полтавській обласній  державній адміністрації Петренко Іван Михайлович.

Фото без опису

В межах заходу відбулось  підписання меморандуму про співпрацю між Консультативною радою у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при Полтавській обласній державній адміністрації та Консультативною радою у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при Полтавській районній державній адміністрації.         Сподіваємось на плідну та  продуктивну співпрацю. 

Фото без опису

                   На порядок денний були винесені такі питання

  • про затвердження звернення голови Консультативної ради до Диканської селищної ТГ щодо встановлення меморіальної дошки загиблому Івко О.М.
  • про включення до складу робочої групи з правової допомоги Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при Полтавській районній державній адміністрації приватних нотаріусів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора