A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Начальник Полтавської районної військової адміністрації зустрівся з заступником начальника Херсонської районної військової адміністрації

Дата: 17.04.2024 18:01
Кількість переглядів: 37

Начальник Полтавської районної військової адміністрації зустрівся з заступником начальника Херсонської районної військової адміністрації Михайлом Жаданом.

На нараді обговорили ряд важливих питань, пов'язаних з розвитком Полтавського та Херсонського районів та відновленням регіонів, постраждалих від російської агресії.

Фото без опису

"Домовились про тісну співпрацю в різних сферах, зокрема в гуманітарній, економічній та соціальній. Поділилися досвідом роботи в умовах воєнного стану та намітили шляхи обміну знаннями та ресурсами", - зазначив Дмитро Романов.

Взаємодія між районами в різних регіонах України дуже важлива, адже саме так ми можемо об'єднати зусилля та ефективніше використовувати наявні ресурси.

"Об’єднані у своїх діях, ми швидше і на якіснішому рівні зможемо розбудовувати квітучу Україну. Впевнений, що завдяки спільній праці ми зможемо подолати всі виклики та створити процвітаюче майбутнє для наших районів. Разом ми сильніші!", - зауважив Дмитро Романов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора