A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

В приміщенні Полтавської РВА зібралися територіальні громади району, щоб долучитись до засідання Конгресу місцевих та регіональних влад

Дата: 12.04.2024 19:41
Кількість переглядів: 34

Сьогодні в приміщенні Полтавської РВА зібралися територіальні громади району, щоб долучитись до засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Фото без опису

"Сьогодні долучився до засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Це унікальна платформа для відкритого діалогу між центральною владою, представниками регіонів та громад, де спільно обговорюються найактуальніші питання сьогодення та шляхи їх вирішення", - зазначив Дмитро Романов.

Фото без опису

Під час засідання ми обговорили низку надзвичайно важливих для України питань:

• Стан протидії безпековим загрозам, організація подолання наслідків руйнування цивільної інфраструктури та превентивна робота з боку сектору безпеки та органів правовопрядку. Наші спільні зусилля спрямовані на те, щоб захистити кожного українця, зберегти цілісність держави та якнайшвидше відбудувати все те, що було зруйновано війною.

• Нова урядова політика з підтримки вітчизняного виробництва. Україна має потужний економічний потенціал, і зараз, як ніколи, важливо його активізувати. Нові програми, платформи та стимули допоможуть українським підприємствам розвиватися, створювати нові робочі місця та зміцнювати нашу економіку.

• Система медичної реабілітації військовослужбовців сил оборони України. Ми не маємо права залишити наших захисників наодинці з їхніми травмами та болем. Держава робить все можливе, щоб надати їм найкращу медичну допомогу та психологічну підтримку, допомогти їм повернутися до повноцінного життя.

• Європейська інтеграція України: нові можливості та виклики для українських громад. Наш курс на євроінтеграцію незмінний. Це шлях до кращого майбутнього для України, до миру, процвітання та демократії. Ми маємо чіткий план дій, який поступово, але впевнено веде нас до членства в Європейському Союзі.

"Формат засідання Конгресу передбачає відкрите обговорення нагальних проблем. Кожен представник громади мав можливість поставити своє питання та отримати компетентну відповідь. Зокрема, голова Ланнівської громади порушив питання щодо реалізації ветеранської політики, на яке отримав змістовну та обґрунтовану відповідь. Впевнений, що завдяки спільним зусиллям та тісній співпраці всіх рівнів влади ми зможемо подолати всі виклики сьогодення та збудувати нову, квітучу Україну", - зауважив Дмитро Романов.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора