A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Робоча група «Прозорість і підзвітність» продовжила розгляд закупівлі Полтавської міськради зі встановлення дорожніх знаків

Дата: 12.04.2024 21:37
Кількість переглядів: 28

Дорожній Знак

Робоча група «Прозорість і підзвітність» продовжила розгляд закупівлі Полтавської міськради щодо встановлення дорожніх знаків. Фахівці підтвердили ризики завищення очікуваної вартості.

«Аудитори провели попередній аналіз. Зазначили, що є пропозиції виробників дорожніх знаків, які дають гарантію від 5 до 10 років, і вартість таких товарів удвічі менша», – зазначив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Податківці вчергове звернули увагу на залучення переможцем тендеру компанії-посередника. Остання – з іншої області, при цьому знаки купує у виробника з Полтавщини. У результаті через залучення посередника ціна на товари збільшується вдвічі. Наприклад, підприємство купує один тип знаків за 611 грн за одиницю, а продає за 1082 грн.

«Закупівля залишається у фокусі ретельної перевірки. Наше спільне завдання – прозоре та раціональне використання коштів», – наголосив Філіп Пронін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора