A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

На Полтавщині презентували проєкт для підтримки малого та середнього бізнесу

Дата: 12.04.2024 09:46
Кількість переглядів: 26

Photo 2024 04 11 15 25 45

Відбулася презентація проєкту «Підтримка відновлення соціальної та фінансової стійкості постраждалих від війни громад у східній та західній Україні» для підвищення стійкості ВПО, місцевих громад та установ до економічних та соціальних стресів, пов'язаних з конфліктом». Ініціативу в області реалізовуватимуть до березня 2025 року.

У межах проєкту передбачено надання грантів для розвитку мікробізнесу в розмірі 60 000 грн та гранту для малого та середнього бізнесу (МСБ) розміром до 800 000 грн. За потреби грантоотримувачі зможуть скористатися менторською підтримкою: консультуванням, супроводом, навчанням.
Перевагу надаватимуть МСБ, який був зруйнований, закритий чи переміщений через війну та який очолюють жінки.
Крім того, грантова діяльність сприяє підтримці ВПО та вразливих верств населення та/або підприємств, які підтримують визначені ключові ланцюги створення вартості:
інформаційні технології;
будівництво;
сільське господарство: фрукти та овочі;
сільське господарство: молочне скотарство та тваринництво;
продукти харчування та напої;
догляд за дітьми;
електронна комерція, інші).
Водночас програма відкрита для заявок на підтримку інших секторів, які відповідають критеріям цього конкурсу.
Передбачено перекваліфікацію та здобуття професійної післядипломної освіти – Vetskills та проведення Ярмарку вакансій у місті Полтава.
Проєкт фінансується Федеральним міністерством Німеччини з економічної співпраці й розвитку та реалізується JERU (Спільне реагування на надзвичайні ситуації в Україні міжнародних неурядових організацій Welthungerhilfe та Concern Worldwide).
Інформація про старт кожної з ініціатив буде опублікована на ресурсах БО «Світло надії».
Щоб дізнатися більше інформації пишіть на електронну скриньку support@lightofhope.com.ua або телефонуйте за номером +380 (95) 030 30 11.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора