A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Учні Новосанжарського ліцею та учениці Терешківського ліцею – переможці фінального змагання ІІІ туру шкільних ліг з волейболу в Полтавському районі!

Дата: 10.04.2024 18:24
Кількість переглядів: 37

Учні Новосанжарського ліцею та учениці Терешківського ліцею – переможці фінального змагання ІІІ туру «Всеукраїнських ліг пліч-о-пліч» з волейболу в Полтавському районі!

Фото без опису

У Розсошенській гімназії відбулись змагання серед хлопців. Друге місце посіла команда Войнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, третє - Бутенківського ліцею, четверте - Котелевського ліцею № 4.

Фото без опису

Змагання серед дівчат пройшли в ліцеї Полтавської громади. Друге місце посіла команда Новосанжарського ліцею, третє - Малобудищанської ЗЗСО, четверте - Бутенківського ліцею.

Фото без опису

Вітаємо переможців та призерів змагань! Вони продемонстрували високий рівень спортивної майстерності, командну згуртованість та неабияку волю до перемоги.

 

Команди-переможці представлятимуть Полтавський район на обласному етапі «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч», який відбудеться у травні.

Фото без опису

«Сьогодні ми стали свідками справжнього спортивного свята. Незважаючи на війну, діти продовжують активно розвиватись, виховуючи в собі командний дух, стійкість та справжню волю до перемоги. Пишаємося нашими переможцями та бажаємо успіхів на обласному етапі змагань! Вболіваємо за вас!», - зазначив Дмитро Романов.

 

#шкільніліги #разомпереможемо #плічопліч #scl #scl_poltavaregion


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора