A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Полтавська районна військова адміністрація неухильно й послідовно втілює в життя комплекс заходів, спрямованих на підготовку населення до національного спротиву

Дата: 10.04.2024 07:57
Кількість переглядів: 37

Полтавська районна військова адміністрація неухильно й послідовно втілює в життя комплекс заходів, спрямованих на підготовку населення до національного спротиву. Одним із ключових елементів цієї роботи є навчання з базової загальновійськової підготовки, які організовуються для різних категорій громадян.

Фото без опису

Сьогодні черговий курс тренувань успішно пройшли працівники Решетилівської міської ради. Протягом дня вони вдосконалювали свої знання та навички з п'яти ключових предметів:

• Тактична медицина: надання першої допомоги в умовах бойових дій, рятування життя та мінімізація втрат.

• Підготовка зв'язку: налагодження та використання засобів зв'язку для координації дій та отримання актуальної інформації.

• Правова підготовка: розуміння своїх прав та обов'язків у воєнний час, знання законодавства щодо мобілізації та територіальної оборони.

• Заходи з питань евакуації: планування та здійснення евакуації людей та майна у разі надзвичайної ситуації.

• Інженерна підготовка: правила поводження з вибухонебезпечними предметами, правила мінної безпеки.

Навчання проводять фахівці своєї справи – досвідчені військові та інструктори, які діляться своїми знаннями та практичним досвідом. Учасники тренувань отримали не лише теоретичні знання, а й відпрацювали навички на практиці, в умовах, максимально наближених до реальних.

Переконані, що здобуті знання та навички допоможуть працівникам Решетилівської міської ради впевнено діяти у складних ситуаціях та зберегти життя та здоров'я себе та своїх близьких.

Працюємо на нашу Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора