A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Програма USAID КЕУ оголосила новий інструмент підтримки підприємців

Дата: 08.04.2024 12:34
Кількість переглядів: 23

434194852 408318081834705 5696531958587641774 N

Підтримка українського бізнесу, який працює, долаючи воєнні виклики, сплачує податки та створює робочі місця є пріоритетом для USAID КЕУ. Одними з найбільш поширених запитів серед бізнесу є потреба в закупівлі спеціалізованого обладнання, маркетингових послугах та консультації щодо виходу на нові ринки.

Саме тому задля підвищення конкурентоспроможності українських бізнесів Програма запускає новий інструмент підтримки – укладання з українськими компаніями угоди про партнерство.

У межах реалізації угоди про партнерство українські компанії зможуть обрати до трьох позицій обладнання або маркетингових послуг з переліку найбільш затребуваних позицій. Натомість бізнеси візьмуть зобов’язання щодо створення робочих місць та збільшення обсягів продажів.

Обладнання або послуги компанії обиратимуть самостійно.

  • Приклади обладнання, яке компанії можуть отримати в межах угоди про партнерство: холодильне обладнання; швейне обладнання; розкрійне обладнання; хлібопекарське обладнання; комп’ютерні верстати; верстати для лазерного різання; складські стелажі.
  • Приклади можливого отримання маркетингових послуг: послуги з розвитку бренду; допомога з просуванням у пошукових системах; розробка маркетингової стратегії; розробка експортної стратегії; консультаційні послуги з виходу на нові ринки; консультування з питань ощадливого виробництва.

Очікується, що компанії-партнери: 

☑️ Матимуть у  штаті від 10 співробітників на момент подання заявки;

☑️ Матимуть змогу інвестувати у власний розвиток;

☑️ Будуть готовими створити 20 робочих місць та/або згенерувати $1,5 млн від продажів під час реалізації угоди про партнерство.

 

Прийом заявок на участь триватиме до 30 квітня 2024 року.

Розгляд заявок відбуватиметься в короткі терміни після надходження.

Детальна інформація про умови участі та реєстраційна форма розміщена на офіційному сайті USAID КЕУ за посиланням: http://surl.li/sfcqr


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора