A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

На Полтавщині реалізують проєкт «WE ACT II: Діємо задля жінок та їхніх можливостей»

Дата: 29.03.2024 10:16
Кількість переглядів: 38

 

Віта Рекотова (4)

Фахівці Агенції регіонального розвитку Полтавщини «Офіс євроінтеграції» взяли участь у конференції «Шлях до економічної та демографічної стійкості суспільства: кращі практики проєкту WEACT».  

Мета конференції – підкреслити важливість підтримки економічної спроможності вразливих жінок під час повномасштабного вторгнення, та продемонструвати практичні рішення здобуті в проєкті WEACT для економічного відновлення країни.

З представниками державних органів України та Євросоюзу на заході обговорили важливість розвитку жіночого потенціалу та підвищення економічної спроможності жінок із вразливих категорій населення.

«У межах проєкту надаємо менторську підтримку ВПО жінкам щодо участі у грантових програмах, на підтримку розвитку жіночого підприємництва в Полтавській області. У межах реалізації Проєкту «WE ACT II: Діємо задля жінок та їхніх можливостей» реалізується Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine за фінансової підтримки Європейського Союзу у партнерстві з громадською організацією Інноваційні соціальні рішення», – розповіла директорка Агенції регіонального розвитку Полтавщини «Офіс євроінтеграції» Віта Рекотова.

Проєкт «WE ACT II: Діємо задля жінок та їхніх можливостей» реалізують у Миколаївській, Дніпропетровській, Полтавській та Сумській областях, та має великий попит.

Для участі в курсах прикладних професій зареєструвалось понад 2 200 жінок, тобто на одне місце на курсі претендують 3-4 жінки. В рамках проєкту 615 жінок успішно завершили навчання на освітніх курсах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора