A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

На Полтавщині облаштували 32 робочі місця для людей з інвалідністю в межах реалізації програми фінансової підтримки роботодавців

Дата: 19.03.2024 17:59
Кількість переглядів: 20

В області роботодавці облаштували 32 робочі місця для людей з інвалідністю й отримали понад 1,3 млн грн допомоги від держави. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Фото без опису

«На Полтавщині працевлаштували 32 людей з інвалідністю з початку дії механізму компенсації за облаштування робочого місця. Ініціатива стартувала торік. Для створення комфортних умов роботодавці залучили понад 1,3 млн грн», – розповів Філіп Пронін.
Скористатися такою підтримкою може кожен роботодавець, який прагне працевлаштувати людину з інвалідністю І та ІІ групи. Держава компенсує фактичні витрати на допоміжні засоби. У переліку – спеціалізовані меблі, комп’ютери та оргтехніка, програмне забезпечення, засоби для захисту здоров’я і безпеки тощо.
Подати заяву на отримання компенсації легко в Дії. (https://diia.gov.ua/services/kompensaciya-za-oblashtuvannya-robochogo-miscya-osobi-z-invalidnistyu) Також отримати детальну інформацію можна у найближчому центрі зайнятості або в контакт-центрі Державної служби зайнятості 0800 600 288.
«Працевлаштування – це не лише про покращення фінансового становища, а й про соціальну активність людей з інвалідністю. Дбаємо про кожного», – додав Філіп Пронін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора