A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч: у Машівській громаді визначили переможця серед команд із футзалу

Дата: 11.03.2024 09:20
Кількість переглядів: 23

Сильні суперники та запекла гра. «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Полтавщині набирають обертів. Провели змагання та визначили переможця серед команд із футзалу Машівської громади. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Фото без опису

«Перше місце здобули учні Кошманівського ліцею. «Срібло» змагань виборола команда Машівського ліцею, а «бронзу» – Селещинського ліцею, – розповів Філіп Пронін. – Об’єднуємо дітей навколо фізичної активності, спортивної командної роботи та здорової конкуренції».

Учень Новотагамлицького ліцею, представник команди «Південні дельфіни» Станіслав Шепітко розповів, що з радістю взяв участь у змаганнях із футзалу у межах проєкту «Всеукраїнській шкільні ліги пліч-о-пліч». Зауважив, що проєкт подарував йому багато нових друзів та емоцій.

Директор Новотагамлицького ліцею, тренер команди «Південні дельфіни» Тетяна Ландар наголосила, що проєкт згуртовує дітей та дозволяє масово залучити їх до змагань.

«Проводимо змагання між командами різних шкіл нашої громади. Приємно спостерігати, що всі дітки прагнуть проявити свої спортивні досягнення, показати себе з кращої сторони та «привести» свій навчальний заклад до перемоги», ¬– сказала Тетяна Ландар.

Нагадаємо, на Полтавщині триває другий етап «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора