A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОНСУЛЬТАТИВНОЇ РАДИ У СПРАВАХ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ ТА СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ (ПОМЕРЛИХ) ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ ПРИ ПОЛТАВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 27.11.2023 14:32
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

У приміщенні Полтавської районної військової адміністрації відбулося чергове засідання Консультативної ради у справах ветеранів війни та сімей загиблих (померлих) захисників України при Полтавській районній державній адміністрації під головуванням першого заступника голови Полтавської районної військової адміністрації Задворкіна Дмитра Юрійовича.

Фото без опису

Під час засідання були обговорені та висвітлені наступні питання:

  1. Про призначення головою Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України при Полтавській районній державній адміністрації Левчука Олександра Васильовича.
  2. Про необхідність проведення загальної наради з головами ОТГ щодо взаємодії з Консультативною  радою у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України при Полтавській районній державній адміністрації щодо питань ветеранської політики у Полтавському районі.
  3. Щодо участі голови Полтавської районної військової адміністрації Романова Дмитра Володимировича та членів Консультативної  ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України при Полтавській районній державній адміністрації у акції на підтримку демобілізації військових після проходження ними 18 місяців служби та подальшої взаємодії щодо вирішення проблем, всебічної підтримки учасників акції та ветеранів.

Консультативну раду створено з метою забезпечення захисту прав, свобод та інтересів ветеранів війни, сімей загиблих захисників України та поліпшення умов життя тих, хто віддав своє життя та здоров'я за захист України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора