A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОНСУЛЬТАТИВНОЇ РАДИ У СПРАВАХ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ ТА СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ (ПОМЕРЛИХ) ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ ПРИ ПОЛТАВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 21.09.2023 16:44
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

У приміщенні Полтавської районної військової адміністрації відбулося засідання Консультативної ради у справах ветеранів війни та сімей загиблих (померлих) захисників України при Полтавській районній державній адміністрації під головуванням заступника голови консультативної ради Левчука Олександра.

Фото без опису

Під час засідання були обговорені та висвітлені наступні питання:

  • Формування та затвердження складу робочих груп Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України при Полтавській районній державній адміністрації по напрямках діяльності.
  • Про визначення відповідальної особи по кожній ОТГ щодо взаємодії з Консультативною радою у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України при Полтавській районній державній адміністрації щодо питань ветеранської політики у Полтавському районі.
  • Щодо проведення заходів приурочених до Дня Захисників і Захисниць України.

На засіданні Консультативної ради у справах ветеранів війни та сімей загиблих (померлих) захисників України при Полтавській районній державній адміністрації були прийняті наступні рішення:

  • внести зміни до робочої групи з питань медичного обслуговування та включити до складу робочої групи Мехедька ОлегаАнатолійовича;
  • обрати головою робочої групи з питань волонтерського напрямку та співпраці з громадськими організаціями Вацлавіва Сергія Олексійовича, а склад робочої групи залишити без змін.
  • після завершення формування дієвих робочих груп звернутись до органів місцевого самоврядування щодо взаємодії на рівні керівництва з питань ветеранської політики на території Полтавського району.
  • запланувати спільно з Полтавською районною військовою адміністрацією проведення заходу до Дня Захисників і Захисниць України на 01 жовтня 2023 р. за адресою: Полтавський район, с. Розсошенці, вул. Пушкіна,14-б. 
  • Фото без опису

Засідання Консультативної ради було спрямовано на поліпшення умов життя та підтримку тих, хто віддав своє життя та здоров'я на захист України, і покращення ветеранської політики в регіоні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора