A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

НАЧАЛЬНИК ПОЛТАВСЬКОЇ РДА ДМИТРО РОМАНОВ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ ЧЕРГОВОЇ 39-Ї СЕСІЇ ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 8-ГО СКЛИКАННЯ

Дата: 16.09.2023 16:18
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

Начальник Полтавської військової адміністрації Дмитро Романов подякував коаліції та особисто Катерині Ямщиковій за новий, більш дієвий формат спілкування та співпраці міста з Полтавською РВА щодо підтримки силового й оборонного блоків.

"Сьогодні комунікація щодо підтримки військових частин, тренувальних баз, навчальних центрів, місць постійної дислокації, звернень захисників, які залишалися без відповідей чи з певних причин не були розглянуті, дійсно вийшла на якісний рівень. Це той restart, якого насправді дуже чекали наші військові і суспільство.

Маємо з чим порівнювати…

Нагадаю, із перших годин повномасштабного вторгнення особисто взяв на себе відповідальність за створення системи оборони Полтави та Полтавського району. Її захищав перед військовими та отримав високу оцінку від командування.

На жаль, не всі питання оборонного блоку з тодішнім керівництвом міста вирішувалися в унісон. Це факт.

Натомість завжди дякував тим представникам депутатського корпусу, які проявили принципову, державницьку позицію. Які кожен свій голос, кожне рішення у сесійній залі спрямовували на перемогу та підтримку ЗСУ.

Сподіваюся, що всі подальші ініціативи, спрямовані на допомогу нашим військовим, переселенцям, ветеранам та родинам полеглих захисників, будуть і надалі незмінно знаходити підтримку.

Щодо будь-яких маніпуляцій, прояву нездорових емоцій, спотворення чи «перекручування» слів та фактів, тут коротко: війна показала, хто є хто, і хто чого вартує насправді.

Завжди за конструктив.

А конструктив – це коли по ділу, а не гучно.

І тут «хто вище бʼє, той краще грає» не у всіх випадках спрацьовує." - зазначив Дмитро Романов.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора