A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Оголошення про грантовий конкурс для підтримки бізнесу програми PEARL

Дата: 21.06.2023 10:33
Кількість переглядів: 102

PEARL (Пілотний проєкт для раннього відновлення та добробуту) — це 6-місячна програма з бюджетом майже 600 тис. дол. США, що виконується та фінансується міжнародною організацією Global Communities (Глобал Ком’юнітіз) в Україні. 

Її метою є надання допомоги особам і бізнесу, які постраждали від війни.

Програма надаватиме на конкурсній основі гранти фізичним особам та малому і середньому бізнесу, які зазнали негативного впливу війни (втрата або пошкодження майна, вимушена релокація, порушення логістики, зменшення продажів, міграція працівників та інші обставини), а також підтримуватиме їх інформаційно та консультаційно.

Програма є пілотною і значну увагу приділятиме навчанню задля кращого розуміння потреб та ефективності раннього відновлення/гуманітарної підтримки та добробуту, щоб масштабувати програми в цьому секторі.

Програма PEARL надасть підтримку заявникам з окремих територіальних громад Чернівецької та Чернігівської областей, які є партнерами Global Communities в межах реалізації Програми “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE), а саме:

Громади Чернівецької області: Великокучурівська, Вижницька, Глибоцька, Клішковецька, Мамалигівська, Недобоївська, Новоселицька, Рукшинська, Усть-Путильська і Хотинська. 

Громади Чернігівської області: Коропська, Корюківська, Лосинівська, Любецька, Менська, Ніжинська, Новгород-Сіверська, Сновська, Сосницька і Тупичівська. 

В межах цього грантового конкурсу надаватиметься фінансова підтримка фізичним і юридичним особам, які постраждали від війни, і які хочуть відновити або розширити свою діяльність. 

Цілями цього грантового конкурсу є:

Створення та/або збереження робочих місць. Зростання чисельності нового бізнесу. 

Масштабування діючих та/або відкриття нових напрямків діяльності бізнесу.

У Програмі PEARL передбачено 3 типи грантів:

Лот 1 — грант розміром до 5 000 дол. США на започаткування або розвиток бізнесу.

Лот 2 — грант розміром від 5 001 до 12 000 дол. США. Обов’язковою вимогою є створення принаймні 1 (одного) нового робочого місця. 

Лот 3 — грант розміром від 12 001 до 25 000 дол. США.

Обов’язковою вимогою є створення принаймні 2 (двох) нових робочих місць.  Для кожного Лоту передбачено співфінансування від заявника (у грошові формі) у розмірі не менше 10 % від суми гранту. 

Від одного учасника може бути подано не більше однієї заявки.

Усі проєкти повинні бути повністю виконані до 31 жовтня 2023 року. 

Щоб взяти участь у грантовому конкурсі, учасники повинні заповнити он-лайн форму за посиланням та прикріпити необхідні документи:

Додаток 1 — Бізнес-проєкт у форматі WORD або PDF.

Додаток 2 — Бюджет бізнес-проєкту у форматі EXCEL.

Додатки можна завантажити за цим посиланням.

 

Прийом документів на участь у грантовому конкурсі буде тривати із 15 червня до 24 липня 2023 року.

Заявки будуть прийматися у 2 етапи:

Етап 1: До 10 липня 2023 року включно. Про результати розгляду документів, поданих до цієї дати, всіх учасників буде повідомлено письмово до 17 липня 2023 року включно.

Етап 2: До 24 липня 2023 року включно. Про результати розгляду документів, поданих до цієї дати, учасників буде повідомлено письмово до 31 липня 2023 року включно.

ВАЖЛИВО: Якщо під час першого етапу розгляду документів переможцями буде визначено таку кількість бізнес-проєктів, що призведе до вичерпання бюджету Програми PEARL, Global Communities залишає за собою право достроково завершити прийом документів на участь у конкурсі.

В такому випадку, Global Communities до 17 липня 2023 року офіційно повідомить про таке рішення на офіційній сторінці Програми USAID DOBRE у Facebook. 

Для всіх зацікавлених учасників команда Global Communities 21 червня 2023 року з 16:00 до 17:30 проведе інформаційну сесію, під час якої детально проінформує про умови грантового конкурсу та надасть відповіді на запитання учасників. 

Для участі в інформаційній зустрічі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням. Подія відбудеться в он-лайн форматі на платформі ZOOM. Зареєстровані учасники отримають посилання на подію на електронні адреси, вказані під час реєстрації.

Детальніше ознайомитися з усіма умовами грантового конкурсу Програми PEARL можна у Положенні, яке знаходиться за цим посиланням. 

У разі виникнення запитань щодо умов конкурсу, зацікавлені учасники можуть звернутися до експертів Програми PEARL за електронною адресою pearlproject23@gmail.com 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора