A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Усі мають дотримуватися комендантської години, – Дмитро Лунін

Дата: 05.06.2023 09:53
Кількість переглядів: 38

На засіданні Ради оборони області обговорили безпекову ситуацію на Полтавщині. Військові та правоохоронці акцентували, що почастішали випадки, коли жителі регіону порушують комендантську годину. В області протягом тижня щодня фіксують до десяти, а часом і більше випадків руху авто після опівночі.

Фото без опису

«Обмеження воєнного часу на Полтавщині продовжують діяти. Наголошую: комендантська година на Полтавщині триває з 00:00 до 04:00. Усі мають її дотримуватися! Це питання безпеки. Перебуваючи на вулиці в цей період, ви додаєте роботи правоохоронцям і військовій службі правопорядку, адже вони мають перевірити кожну людину і з'ясувати причину порушення», – звернувся до жителів регіону начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Наголосив, що дотримання комендантської години – необхідність. Це відповідальність кожного жителя області, організації, підприємства, установи.

«Війна триває. Якщо хтось раптом став менше це відчувати, то тільки завдяки важкій роботі Сил оборони України. Наш обов'язок – максимально їм допомогти. Зокрема й суворо дотримуючись безпекових вимог», – додав Дмитро Лунін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора