A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА ВИКИДИ ЗАБРУДНЮЮЧИХ РЕЧОВИН В АТМОСФЕРНЕ ПОВІТРЯ СТАЦІОНАРНИМИ ДЖЕРЕЛАМИ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕЛ ПІ ДЖІ РІТЕЙЛ»

Дата: 02.06.2023 14:49
Кількість переглядів: 78

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕЛ ПІ ДЖІ РІТЕЙЛ» (скорочено ТОВ «ЕЛ ПІ ДЖІ РІТЕЙЛ») повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами об’єкта підприємства – автомобільної газової заправної станції (АГЗС), що розташована за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н, смт Чутове, вул. Короленка, 4б. Ідентифікаційний код суб’єкта господарювання – 41203184.

Юридична адреса ТОВ «ЕЛ ПІ ДЖІ РІТЕЙЛ»: 01133, м. Київ, вул. Євгена Коновальця, буд. 36, приміщення 31, контактний номер телефону –  (057) 728-20-09, е-mаіl: office@rodnik.ua.

Метою отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами є отримання документу дозвільного характеру у сфері охорони атмосферного повітря, який дає право експлуатувати об’єкти, з яких надходять в атмосферне повітря забруднюючі речовини або їх суміші.

Планована діяльність та об’єкт ТОВ «ЕЛ ПІ ДЖІ РІТЕЙЛ» не потрапляють під процедуру оцінки впливу на довкілля відповідно до вимог Закону України «Про оцінку впливу на довкілля».

Основний вид економічної діяльності підприємства – роздрібна торгівля пальним. На АГЗС здійснюється приймання, зберігання та наповнення балонів газобалонних автомобілів скрапленим вуглеводневим газом (СВГ). На території АГЗС ТОВ «ЕЛ ПІ ДЖІ РІТЕЙЛ» розташоване наступне технологічне обладнання, під час роботи якого утворюються забруднюючі речовини: резервуар з СВГ об’ємом 10,56 м³, колонка Астра-2-09 двохрукавна, трубопроводи СВГ від резервуару до колонки.

Кількість стаціонарних джерел викидів, що планується до утворення, складає 5 шт. В результаті виробничої діяльності в атмосферне повітря здійснюватимуться викиди таких речовин з валовим обсягом викидів: етантіол – 0,00001701513 т/рік, пропан – 0,2241823 т/рік, бутан – 0,3383435 т/рік. Потужність викиду забруднюючих речовин в атмосферне повітря складає 0,56254 т/рік.

Залежно від ступеня впливу об’єкта на забруднення атмосферного повітря АГЗС ТОВ «ЕЛ ПІ ДЖІ РІТЕЙЛ» належить до третьої групи об'єкти, які не беруться на державний облік і не мають виробництв або технологічного устаткування, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології та методи керування.

Оскільки об'єкт відноситься до третьої групи, то перелік заходів щодо скорочення викидів не розробляється. Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають законодавству.

Зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди протягом 30 календарних днів з дати публікації даного повідомлення приймаються в Полтавській обласній військовій адміністрації:36014, м. Полтава, вул. Соборності, 45; Департаменті екології та природних ресурсів Полтавської ОВА:36000, м. Полтава, вул. Зигіна, 1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора