A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

СЬОГОДНІ В ПНТУ ИМ.Ю.КОНДРАТЮКА НАЧАЛЬНИК ПОЛТАВСЬКОЇ РВА ДМИТРО РОМАНОВ ВІДВІДАВ ЗУСТРІЧ З УПОВНОВАЖЕНИМ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ З ПРАВ ЛЮДИНИ ДМИТРОМ ЛУБІНЦЕМ

Дата: 24.05.2023 16:10
Кількість переглядів: 37

Сьогодні в ПНТУ им.Ю.Кондратюка відбулася зустріч Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець із керівництвом області, представниками органів влади, місцевого самоврядування, державних установ, силових структур.

Фото без опису

"В умовах воєнного стану дотримання прав людини – тема особливо гостра й актуальна. Захист прав військових, полонених, дітей, внутрішньо переміщених осіб, персональних даних – на ці та інші питання є запит у суспільстві сьогодні", - зазначив Дмитро Романов.

Фото без опису

Важливо! В обласному центрі запрацювало Регіональне представництво Уповноваженого. Тепер люди, яким потрібна консультація та допомога у захисті своїх прав, можуть звертатися сюди за допомогою. І це дійсно вагомий крок уперед!

Фото без опису

"Полтавська РВА готова сприяти команді Уповноваженого в регіоні в усіх напрямах роботи. Підтримуючи один одного, наближаємо перемогу!", - зауважив начальник Полтавської РВА.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора