A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ДМИТРО РОМАНОВ ВІДВІДАВ ТРЕНУВАЛЬНУ БАЗУ ДОБРОВОЛЬЦІВ, ЯКІ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО БРИГАДИ «ЛЮТЬ»

Дата: 21.03.2023 16:45
Кількість переглядів: 222

На Полтавщині проводять тренування бійців штурмової бригади поліції «Лють», яка формується в межах добровільної рекрутингової кампанії «Гвардія наступу». 

Фото без опису

Навчання відвідав начальник Полтавської РВА Дмитро Романов. 

Фото без опису

«Відвідав базу тренування штурмової бригади «Лють». Ознайомився із усіма етапами: від початку відбору й до тренування кандидатів. Вразив рівень підготовки. Все з практичного боку, на живих кейсах. Потужна база. Потужні наше суспільство й громадяни. Вірю, що з цими бійцями ми точно звільнимо наші території. Разом до перемоги! Час повертати своє», – зауважив Дмитро Романов. Спочатку добровольці проходять етапи тестування. 

Фото без опису

Як розповіла старший інспектор управління кадрового забезпечення ГУНП в Полтавській області Вікторія Грицаєнко, один тест – 60 питань по законодавству, другий – 60 питань на логічне мислення. 

Фото без опису

«Далі даємо направлення на військово-лікарську комісію. Потім етап фізичного випробування. Після кандидат допускається до поліцейської комісії», – розповіла Вікторія Грицаєнко. 

 

Лави «Гвардії наступу» поповнюють багато вмотивованих жінок. 

 

Українські військові – наша сила і гордість. Із метою посилення наступальних можливостей українських Сил оборони триває кампанія добровільного рекрутингу «Гвардія наступу». 

Фото без опису

Формуються 8 штурмових бригад під егідою МВС. Це добровільний набір до підрозділів, не мобілізація. Записатися можна онлайн на сайті кампанії (https://storm.mvs.gov.ua/) та у шести центрах надання адмінпослуг у регіоні, зокрема: Полтава, вул. Соборності, 36; 

Кременчук, вул. Покровська, 14; 

Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40; 

Миргород, вул. Гоголя, 171/1; 

Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2; 

Лубни, просп. Володимирський, 23


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора