A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

НАЧАЛЬНИК ПОЛТАВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ДМИТРО РОМАНОВ ПОБУВАВ НА ДОНЕЦЬКОМУ НАПРЯМКУ, ДЕ ПЕРЕДАВ ОБОРОНЦЯМ ІЗ КОМАНДУВАННЯ МОРСЬКОЇ ПІХОТИ УКРАЇНИ ПОЗАШЛЯХОВИК ТА ПРИЛАДИ НІЧНОГО БАЧЕННЯ

Дата: 19.03.2023 19:52
Кількість переглядів: 278

Завершуємо тиждень добрими справами для підтримки ЗСУ! 

Начальник Полтавської РВА Дмитро Романов сьогодні побував на Донецькому напрямку, де передав нашим оборонцям із командування морської піхоти України необхідні для фронту позашляховик, прилади нічного бачення, а також для душі та настрою – смаколики з рідного краю.

"Був радий побачити друзів-бійців, із якими рік тому організовували оборону Полтави та Полтавського району. І не тільки побачити, а й допомогти і бути корисним, - зауважив Дмитро Романов. - Щиро вдячний директорці БФ «Оксамит КР» Юлії Болюті, депутату обласної ради Івану Сидоренко, фермерам Машівської ТГ, голові Котелевської ТГ Тетяні Корост, директору Автодім Полтава Вячеславу Драчко та всім небайдужим жителям Полтавського району за сприяння й допомогу".

Дмитро Романов підкреслив, що війна набагато ближче, ніж декому здається. Особливо, коли чуєш, як поруч працює артилерія й на власні очі бачиш результати ворожих обстрілів.

Наші бійці налаштовані на перемогу й незламні духом! 🇺🇦

Такими маємо бути й ми, максимально підтримуючи їх! 🇺🇦

Віримо в ЗСУ! 🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора