A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Мала приватизація на Полтавщині в 2023 році

Дата: 05.01.2023 13:36
Кількість переглядів: 196

Мала приватизація на Полтавщині в 2023 році

В 2022 році Фонд державного майна України став економічним тилом нашої країни. Починаючи з вересня 2022 року Регіональним відділенням ФДМУ по Полтавській та Сумській областях було оголошено 18 онлайн-аукціонів. Загальна ціна продажів склала – 5,1 мільйон гривень, а кількість учасників, що долучилися до участі в аукціонах – 53. Сплачені кошти уже зараховано до державного бюджету, а це важливо для нашої економіки в умовах воєнного стану. Також, очікується надходження коштів в розмірі 85,7 млн. грн від приватизації ЄМК ДП «Жовтневий спиртовий завод».

Фото без опису

Приватизація у 2023 році продовжує набирати обертів, на рік заплановано близько 500 онлайн-аукціонів. В Полтавській області буде проведено 31 онлайн-аукціон.

Перший аукціон відбудеться вже 12 січня 2023 року. Об’єкт приватизації - Єдиний майновий комплекс Державного підприємства «Полтавський експертно-технічний центр Держпраці», що розташовується в місті Полтава, вул. Харківське шосе, 5.

Державне підприємство  «Полтавський експертно-технічний центр Держпраці» забезпечує технічну підтримку державного нагляду за промисловою безпекою  та охороною праці, що включає дослідну, практичну, методичну діяльність та інформаційне забезпечення, для проведення робіт та надання послуг з питань промислової безпеки та охорони праці, які регламентовані законодавством України, але на які не передбачено бюджетного фінансування.

До обєкту приватизації входять:

  • адміністративний будинок – 413, 2 м²;
  • гаражі – 73,7 м²;
  • транспорт – 5 одиниць.

Земельна ділянка площею – 0,125 га належить на праві постійного користування згідно державного акту на право постійного користування землею. Підприємство в повній мірі забезпечено сучасним випробувальним обладнанням,  функціонує лабораторія неруйнівних методів контролю.

Для приватизації активу потрібно зареєструватися та в ході онлайн-аукціону зробити найбільшу ставку, торги відбудуться 12 січня. Стартова ціна 4 597 232, 26 грн. Посилання на об’єкт - http://surl.li/eeogn

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора