A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Приватизація на Полтавщині: оголошено онлайн-аукціон з приватизації окремого майна – нежилого приміщення, загальною площею 258,2 кв.м.

Дата: 29.11.2022 17:15
Кількість переглядів: 243

Регіональне відділення ФДМУ по Полтавській та Сумській областях оголошує про проведення онлайн-аукціону з приватизації окремого майна – нежилого приміщення, загальною площею 258,2 кв.м, за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н, с. Розсошенці, вул. Кременчуцька, 8, приміщення 128.

Зазначений актив розташований за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н, с. Розсошенці, вул. Кременчуцька, 8, приміщення 128 та перебуває на балансі Полтавської експедиції по геофізичним дослідженням у свердловинах державного геофізичного підприємства «Укргеофізика» (код ЄДРПОУ 21044912).
Стартова ціна об’єкту приватизації – 12 789,31 грн.
Онлайн-аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого поданнятцінових пропозицій з продажу об’єкта відбудеться 14 грудня 2022 року, прийом заявок длятучасті в аукціоні триватиме до 14 грудня  2022 року.
Детальна інформація про об’єкт: на сайті: https://privatization.gov.ua/product/nezhyle-prymishhennya-zagalnoyuploshheyu-258-2-kv-m-za-adresoyu-poltavska-obl-poltavskyj-r-n-s-rozsoshentsi-vul-kremenchutska-8-prymishhennya-128/
Для участі в аукціоні необхідно зареєструватись на будь-якому із підключених до системи Прозорро.Продажі майданчиків. Детальна інформація про електронні майданчики: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора