A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Щодо порядку бронювання військовозобов’язаних

Дата: 04.05.2022 11:15
Кількість переглядів: 468

Міністерство аграрної політики та продовольства України зазначає про уточнення Порядку бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними органами, а також підприємствами, установами, організаціями, які задовольняють потреби Збройних Сил України, інших військових формувань, населення в умовах правового режиму воєнного стану.

З метою своєчасного проведення комплексу польових робіт, забезпечення виробництва сільськогосподарської продукції та продовольства для забезпечення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань та населення просимо, у разі потреби, пропозиції надсилати до Мінагрополітики на e-mail: Agromobplan2022@gmail.com , зокрема:

Супровідний лист з обґрунтуванням пропозицій щодо бронювання військовозобов’язаних, зазначенням електронної адреси, контактних номерів телефонів та осіб тощо за орієнтовною формою у форматі pdf;

Пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних за визначеною формою, що додається, у форматі Excel;

Ці ж пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних за підписом керівника у форматі pdf.

Копію договору про виконання підприємством мобілізаційних завдань (замовлень);

Копію листа обласної військової адміністрації або Київської міської військової адміністрації про підтвердження наявності у підприємства мобілізаційних завдань (замовлень).

Форми за посиланням  https://bit.ly/3vzCsYT

Задля прискорення процедури бронювання, прохання не змінювати форму таблиці, чітко заповнювати її. Наприклад зазначати тільки рік народження без дати і місяця, військове звання та облікова спеціальність має відповідати запису у військовому білеті, вказувати точну назву територіального центру та соціальної підтримки тощо.

Телефон для довідок 044 363 05 49

Подані підприємствами пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних на e-mail: mobagro2022@gmail.com розглядатися не будуть.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора