A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

«ЗА ВЧОРА У 5 ГРОМАДАХ ОБЛАСТІ – ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКІЙ, ОБОЛОНСЬКІЙ, ОМЕЛЬНИЦЬКІЙ, ОРЖИЦЬКІЙ ТА РОМОДАНІВСЬКІЙ – ПОЛТАВСЬКОЮ ОВА БУЛО РОЗДАНО 3,3 ТИСЯЧІ ПРОДУКТОВИХ НАБОРІВ», – ДМИТРО ЛУНІН

Дата: 03.05.2022 13:30
Кількість переглядів: 199

«За вчора у 5 громадах області – Великобагачанській, Оболонській, Омельницькій, Оржицькій та Ромоданівській – Полтавською ОВА було роздано 3,3 тисячі продуктових наборів», – Дмитро Лунін

 

Полтавська ОВА продовжує видачу гуманітарної допомоги для переселенців. Набори вже видають в Оржицькій, Великобагачанській, Оболонський, Ромоданівській, Омельницькій громадах області. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Зокрема Дмитро Лунін оглянув, як працює центр видачі в Оржиці. 

«Ми почали видачу гуманітарної допомоги для переселенців у громадах. Відвідали Оржицьку ТГ. Загалом принцип і алгоритм видачі єдиний: люди приходять із відповідними довідками та отримують пакунки. Все зроблено для того, щоб вони могли це зробити максимально зручно. Працівники соціального захисту населення на місцях організовують процес видачі», – зауважив Дмитро Лунін.

За його словами, кожного дня будуть додавати по 5-10 громад до цього переліку. 

«На сьогодні в Оржицькій громаді зареєстровано 1868 внутрішньо переміщених осіб. Вони потребують уваги і турботи», – сказав начальник Лубенської РВА Сергій Сіряченко.

«Ми виїхали з міста фактично без нічого. Дякуємо за надані житло, підтримку та допомогу», – зауважила переселенка з Харкова Марина. 

Загалом у 5 зазначених громадах області продуктові пакунки отримають понад 4,5 тисячі ВПО . 

«Підтримуємо наших! Держава дбає про своїх людей! Тільки за вчора у 5 громадах області – Великобагачанській, Оболонській, Омельницькій, Оржицькій та Ромоданівській – Полтавською ОВА було роздано 3,3 тисячі продуктових наборів. Працюємо далі!», – підкреслив Дмитро Лунін.

Незабаром проднабори оримають переселенці в усіх 60 громадах Полтавщини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора