A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

«ПОЛТАВСЬКА ОВА РОЗПОЧАЛА РОЗДАЧУ ПРОДУКТОВИХ НАБОРІВ ДЛЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ, ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ У ЛУБНАХ ТА МИРГОРОДІ», – ДМИТРО ЛУНІН

Дата: 28.04.2022 09:18
Кількість переглядів: 122

«Полтавська ОВА розпочала роздачу продуктових наборів для переселенців, які проживають у Лубнах та Миргороді», – Дмитро Лунін 

 

27 квітня Полтавська обласна військова адміністрація розпочала безкоштовно роздавати продуктові набори для переселенців, які зареєстровані у містах Лубни та Миргород. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін. 

Дмитро Лунін та його заступник Катерина Рижеченко взяли на особистий контроль процес роздачі продуктових наборів, обговорили інші нагальні питання, що виникають на місцях.   

«Сьогодні Полтавська ОВА розпочала роздачу продуктових наборів для переселенців, які проживають у Лубнах та Миргороді. Нині у Лубенській громаді проживають майже 7 тисяч ВПО, а в Миргородській – близько 5,5 тисячі, – зауважив Дмитро Лунін, – особисто переконався, що робота в центрах видачі налагоджена. Наборів вистачить усім».

Нагадуємо, набори можуть отримати переселенці, які офіційно зареєструвалися як ВПО в управліннях соцзахисту. Один набір – для однієї людини. В одному пакунку – борошно, цукор, консерви, згущене молоко, олія, кава й печиво.

Також одна людина – батько, мати і так далі – можуть отримати продуктові набори на всю родину. Для цього необхідно мати довідки про взяття на облік ВПО для кожного члена сім’ї.

Серед необхідних обов’язкових документів: документ, що посвідчує особу; довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Отримати продуктові набори можна за адресами:

Лубни, вул. Академіка Бекетова, 19 (приміщення РДА). 

Миргород, вул. Гоголя, 120 (приміщення РДА).

Час роботи: у будні з 9:00 до 17:00.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора