A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

12 січня 2022 року голова Полтавської районної державної адміністрації Дмитро РОМАНОВ разом з першим заступником голови райдержадміністрації Дмитром ЗАДВОРКІНИМ здійснили робочу поїздку у Новосанжарську селищну ТГ

Дата: 14.01.2022 10:30
Кількість переглядів: 148

12 січня 2022 року голова Полтавської районної державної адміністрації Дмитро РОМАНОВ разом з першим заступником голови райдержадміністрації Дмитром ЗАДВОРКІНИМ здійснили робочу поїздку у Новосанжарську селищну ТГ.

Під час поїздки обговорено проблемні питання щодо перепрофілювання місцевої школи у навчально-військовий ліцей у с. Великий Кобелячок.

Також здійснено огляд відремонтованого Великобелячківського мосту, який здійснено за кошти державного підприємства «Агентство місцевих доріг Полтавської області». Цей міст є складовою автомобільної дороги загального користування місцевого значення Свічкареве - Попове - Великий Кобелячок – Козуби, тому його ремонт є важливим для громади та її мешканців.

Після цього голова райдержадміністрації ознайомився з умовами функціонування Новосанжарської лікарні та придбаним медичним обладнанням. На сьогоднішній день КНП «Новосанжарська ЦЛ» є багатопрофільним закладом, що надає вторинну спеціалізовану цілодобову медичну допомогу та медичні послуги жителям чотирьох громад: Новосанжарської, Нехворощанської, Драбинівської та частково Мачухівської. Тому нагальною потребою є залучення коштів для ремонту мереж та інших невідкладних робіт задля забезпечення якісного медичного обслуговування людей.

Наступним пунктом робочої поїздки було ознайомлення з ходом будівництва спортивного майданчику та стадіону на території Новосанжарського ліцею. Проєктом передбачається облаштування футбольного поля з синтетичною травою, встановлення на трибунах індивідуальних сидінь для глядачів, капітальний ремонт адміністративного приміщення стадіону.

Підтримуючи реконструкцію об’єкту, райдержадміністрація сприятиме вирішенню питань фінансування реконструкції спортивних споруд на умовах співфінансування з місцевого та державного бюджетів.

Тільки спільними зусиллями та згуртованістю дій можливо досягти позитивних результатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора